Фрiттата з зеленим горошком
Ингредиенты
– яйце … 6 шт
– консервований горошок “ТМ” Щедрий Пан” … 200 гр
– цибуля ріпчаста … 0,5 шт
– пучок петрушки
– масло вершкове … 20 гр
– соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан”
– сіль, перець за смаком
Порцій – 6
Час приготування – 45 хв
1. Розігріти духовку до 180˚
2. цибулю і петрушку дрібно порубати
3. у сковороді розігріти олію ТМ “Щедрий Пан” і обсмажити цибулю до прозорості
5. Додати до цибулі консервований горошок ТМ “Щедрий Пан”
6. У мисці збити яйця віночком. Додати горошок з цибулею і петрушку. Посолити, поперчити і перемішати.
7. форму для запікання змастити вершковим маслом, вилити яєчну суміш і запікати в розігрітій духовці 25-30 хвилин
8. Готову фріттату дістати з духовки, трохи остудити, нарізати на порційні шматки і подавати.