Фрiттата з зеленим горошком

Ингредиенты

– яйце … 6 шт

– консервований горошок “ТМ” Щедрий Пан” … 200 гр

– цибуля ріпчаста … 0,5 шт

– пучок петрушки

– масло вершкове … 20 гр

– соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан”

– сіль, перець за смаком

Порцій – 6

Час приготування – 45 хв

1. Розігріти духовку до 180˚

2. цибулю і петрушку дрібно порубати

3. у сковороді розігріти олію ТМ “Щедрий Пан” і обсмажити цибулю до прозорості

5. Додати до цибулі консервований горошок ТМ “Щедрий Пан”

6. У мисці збити яйця віночком. Додати горошок з цибулею і петрушку. Посолити, поперчити і перемішати.

7. форму для запікання змастити вершковим маслом, вилити яєчну суміш і запікати в розігрітій духовці 25-30 хвилин

8. Готову фріттату дістати з духовки, трохи остудити, нарізати на порційні шматки і подавати.