Салат з маринованими опеньками
Інгредієнти
– Гриби опеньки рижики мариновані ТМ “Щедрий Пан” … 360 гр
– Картопля відварна … 240 гр
– Яйця … 4 шт
– Шинка … 360 гр
– Йогурт … 180 гр
– Цибуля зелена
– Сіль, перець за смаком
Порцій – 6
Час приготування – 55 хв
1. Відварити картоплю в мундирі, яйця круто, остудити, очистити і нарізати невеликими акуратними кубиками.
2. Шинку ріжемо кубиками, пропорційно картоплі і яйцям.
3. На плоске блюдо викладаємо шар яєць, трохи солимо, поверх яєць робимо картопляний шар, солимо, поливаємо йогуртом, викладаємо шинку, також трохи поливаємо йогуртом, посипаємо рубаним зеленим луком.
4. Висипаємо в друшляк опеньки руді ТМ “Щедрий Пан”, даємо стекти рідині, потім викладаємо на салат, опеньки будуть останнім завершальним шаром і одночасно прикрасою.