Салат з маринованими опеньками

Інгредієнти

– Гриби опеньки рижики мариновані ТМ “Щедрий Пан” … 360 гр

– Картопля відварна … 240 гр

– Яйця … 4 шт

– Шинка … 360 гр

– Йогурт … 180 гр

– Цибуля зелена

– Сіль, перець за смаком

Порцій – 6

Час приготування – 55 хв

1. Відварити картоплю в мундирі, яйця круто, остудити, очистити і нарізати невеликими акуратними кубиками.

2. Шинку ріжемо кубиками, пропорційно картоплі і яйцям.

3. На плоске блюдо викладаємо шар яєць, трохи солимо, поверх яєць робимо картопляний шар, солимо, поливаємо йогуртом, викладаємо шинку, також трохи поливаємо йогуртом, посипаємо рубаним зеленим луком.

4. Висипаємо в друшляк опеньки руді ТМ “Щедрий Пан”, даємо стекти рідині, потім викладаємо на салат, опеньки будуть останнім завершальним шаром і одночасно прикрасою.