Тако з кукурудзою і квасолею

Інгредієнти

– фарш яловичий … 200 г

– квасоля консервована ТМ “Щедрий Пан” … 100 гр

– часник … 1 зубч.

– цибуля ріпчаста … 0,5 шт

– перець чилі … 1 шт

– кукурудза консервована ТМ “Щедрий Пан” … 100 гр

– томатна паста ТМ “Щедрий Пан” … 1 ч. л.

– болгарський перець … 1 шт.

– зелень кінзи

– соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан” … 20 гр.

– листя салату для подачі

– кукурудзяні коржі … 6 шт

– сіль за смаком

Порцій – 6

Час приготування – 30 хв

1. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на розігрітій сквороді з соняшниковою олією ТМ “Щедрий Пан”.

2. Додати в сковороду яловичий фарш, томатну пасту ТМ “Щедрий Пан”, дрібно порубаний болгарський перець, чилі і часник. Посолити і довести до готовності.

3. Отриману суміш перекласти в миску, додати консервовану кукурудзу і квасолю ТМ “Щедрий Пан”, зелень кінзи, добре перемішати.

4. Кукурудзяні коржі підігріти на сухій сковороді.

5. Викласти фарш на коржі і прикрасити листям салату.