Крем-суп із зеленого горошку

Інгредієнти

– Консервований зелений горошок ТМ “Щедрий Пан” … 600 г

– Картопля … 5 шт.

– Цибуля ріпчаста … 3 шт.

– Вершки 10%-ві … 9 ст. л.

– Рослинна олія ТМ “Щедрий Пан” … 6 ст. л.

– Вершкове масло … 3 ст. л.

– Сіль, перець за смаком

Порцій – 6

Час приготування – 25 хв

1. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на соняшниковій олії ТМ “Щедрий Пан”

2. Картоплю нарізати на кубики і відварити до готовності.

3. У блендері подрібнити спочатку смажену цибулю і консервований горошок ТМ “Щедрий Пан”, потім додати відварну картоплю

4. Коли маса стане однорідною, треба поступово підмішувати туди вершки, поки не буде потрібної консистенції

5. Потім додати вершкове масло, посолити і поперчити

6. Можна прикрасити зеленню, збитими вершками і подавати з сухариками.