Томатне печиво

Інгредієнти

– Томатний сік ТМ “Щедрий Пан” … 1 стакан

– Борошно … 2 склянки

– Соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан” … 50 г

– Цукор … 50 г

– Сода … 1 ч. л.

– Сіль за смаком

1. Змішуємо томатний сік ТМ “Щедрий Пан” і цукор, ретельно перемішуємо, щоб цукор добре розчинився.

2. Додаємо соняшникову олію ТМ “Щедрий Пан”, дрібку солі і соду (соду не гасити).

3. Потроху всипаємо борошно. Замішуємо тісто.

4. З тіста формуємо кульки і злегка розгортаємо їх качалкою. Можна також скористатися фігурними формами для печива. Викладаємо тісто на застелене пергаментом деко і присипаємо зверху цукром.

5. Випікаємо при температурі 180˚С протягом 10 хвилин.