Томатне печиво
Інгредієнти
– Томатний сік ТМ “Щедрий Пан” … 1 стакан
– Борошно … 2 склянки
– Соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан” … 50 г
– Цукор … 50 г
– Сода … 1 ч. л.
– Сіль за смаком
1. Змішуємо томатний сік ТМ “Щедрий Пан” і цукор, ретельно перемішуємо, щоб цукор добре розчинився.
2. Додаємо соняшникову олію ТМ “Щедрий Пан”, дрібку солі і соду (соду не гасити).
3. Потроху всипаємо борошно. Замішуємо тісто.
4. З тіста формуємо кульки і злегка розгортаємо їх качалкою. Можна також скористатися фігурними формами для печива. Викладаємо тісто на застелене пергаментом деко і присипаємо зверху цукром.
5. Випікаємо при температурі 180˚С протягом 10 хвилин.