
Інгредієнти
– фарш яловичий … 200 г
– квасоля консервована ТМ “Щедрий Пан” … 100 гр
– часник … 1 зубч.
– цибуля ріпчаста … 0,5 шт
– перець чилі … 1 шт
– кукурудза консервована ТМ “Щедрий Пан” … 100 гр
– томатна паста ТМ “Щедрий Пан” … 1 ч. л.
– болгарський перець … 1 шт.
– зелень кінзи
– соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан” … 20 гр.
– листя салату для подачі
– кукурудзяні коржі … 6 шт
– сіль за смаком
Порцій – 6
Час приготування – 30 хв
1. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на розігрітій сквороді з соняшниковою олією ТМ “Щедрий Пан”.
2. Додати в сковороду яловичий фарш, томатну пасту ТМ “Щедрий Пан”, дрібно порубаний болгарський перець, чилі і часник. Посолити і довести до готовності.
3. Отриману суміш перекласти в миску, додати консервовану кукурудзу і квасолю ТМ “Щедрий Пан”, зелень кінзи, добре перемішати.
4. Кукурудзяні коржі підігріти на сухій сковороді.
5. Викласти фарш на коржі і прикрасити листям салату.

Інгредієнти
– Томатний сік ТМ “Щедрий Пан” … 1 стакан
– Борошно … 2 склянки
– Соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан” … 50 г
– Цукор … 50 г
– Сода … 1 ч. л.
– Сіль за смаком
1. Змішуємо томатний сік ТМ “Щедрий Пан” і цукор, ретельно перемішуємо, щоб цукор добре розчинився.
2. Додаємо соняшникову олію ТМ “Щедрий Пан”, дрібку солі і соду (соду не гасити).
3. Потроху всипаємо борошно. Замішуємо тісто.
4. З тіста формуємо кульки і злегка розгортаємо їх качалкою. Можна також скористатися фігурними формами для печива. Викладаємо тісто на застелене пергаментом деко і присипаємо зверху цукром.
5. Випікаємо при температурі 180˚С протягом 10 хвилин.

Ингредиенты
– яйце … 6 шт
– консервований горошок “ТМ” Щедрий Пан” … 200 гр
– цибуля ріпчаста … 0,5 шт
– пучок петрушки
– масло вершкове … 20 гр
– соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан”
– сіль, перець за смаком
Порцій – 6
Час приготування – 45 хв
1. Розігріти духовку до 180˚
2. цибулю і петрушку дрібно порубати
3. у сковороді розігріти олію ТМ “Щедрий Пан” і обсмажити цибулю до прозорості
5. Додати до цибулі консервований горошок ТМ “Щедрий Пан”
6. У мисці збити яйця віночком. Додати горошок з цибулею і петрушку. Посолити, поперчити і перемішати.
7. форму для запікання змастити вершковим маслом, вилити яєчну суміш і запікати в розігрітій духовці 25-30 хвилин
8. Готову фріттату дістати з духовки, трохи остудити, нарізати на порційні шматки і подавати.