Про нас

Інгредієнти

– фарш яловичий … 200 г

– квасоля консервована ТМ “Щедрий Пан” … 100 гр

– часник … 1 зубч.

– цибуля ріпчаста … 0,5 шт

– перець чилі … 1 шт

– кукурудза консервована ТМ “Щедрий Пан” … 100 гр

– томатна паста ТМ “Щедрий Пан” … 1 ч. л.

– болгарський перець … 1 шт.

– зелень кінзи

– соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан” … 20 гр.

– листя салату для подачі

– кукурудзяні коржі … 6 шт

– сіль за смаком

Порцій – 6

Час приготування – 30 хв

1. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на розігрітій сквороді з соняшниковою олією ТМ “Щедрий Пан”.

2. Додати в сковороду яловичий фарш, томатну пасту ТМ “Щедрий Пан”, дрібно порубаний болгарський перець, чилі і часник. Посолити і довести до готовності.

3. Отриману суміш перекласти в миску, додати консервовану кукурудзу і квасолю ТМ “Щедрий Пан”, зелень кінзи, добре перемішати.

4. Кукурудзяні коржі підігріти на сухій сковороді.

5. Викласти фарш на коржі і прикрасити листям салату.

Інгредієнти

– Томатний сік ТМ “Щедрий Пан” … 1 стакан

– Борошно … 2 склянки

– Соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан” … 50 г

– Цукор … 50 г

– Сода … 1 ч. л.

– Сіль за смаком

1. Змішуємо томатний сік ТМ “Щедрий Пан” і цукор, ретельно перемішуємо, щоб цукор добре розчинився.

2. Додаємо соняшникову олію ТМ “Щедрий Пан”, дрібку солі і соду (соду не гасити).

3. Потроху всипаємо борошно. Замішуємо тісто.

4. З тіста формуємо кульки і злегка розгортаємо їх качалкою. Можна також скористатися фігурними формами для печива. Викладаємо тісто на застелене пергаментом деко і присипаємо зверху цукром.

5. Випікаємо при температурі 180˚С протягом 10 хвилин.

Ингредиенты

– яйце … 6 шт

– консервований горошок “ТМ” Щедрий Пан” … 200 гр

– цибуля ріпчаста … 0,5 шт

– пучок петрушки

– масло вершкове … 20 гр

– соняшникова олія ТМ “Щедрий Пан”

– сіль, перець за смаком

Порцій – 6

Час приготування – 45 хв

1. Розігріти духовку до 180˚

2. цибулю і петрушку дрібно порубати

3. у сковороді розігріти олію ТМ “Щедрий Пан” і обсмажити цибулю до прозорості

5. Додати до цибулі консервований горошок ТМ “Щедрий Пан”

6. У мисці збити яйця віночком. Додати горошок з цибулею і петрушку. Посолити, поперчити і перемішати.

7. форму для запікання змастити вершковим маслом, вилити яєчну суміш і запікати в розігрітій духовці 25-30 хвилин

8. Готову фріттату дістати з духовки, трохи остудити, нарізати на порційні шматки і подавати.

Дізнатися більше

Чому ми?

• З нами вигідно

Ми підтримуємо наших партнерів, гарантуючи якість і результат.

• З нами зручно

У нас індивідуальний підхід до кожного клієнта, гнучкі умови співпраці.

• З нами ефективно

Ми пропонуємо найефективніші рішення для просування товарів на ринку.

Тако з кукурудзою і квасолею

Томатне печиво

Фрiттата з зеленим горошком

Салат з маринованими опеньками

Мітболи в томатному соусі

Крем-суп із зеленого горошку

Вiдгуки

Про нас говорять
наші клієнти

Читати всі

Кушнір Олена Іванівна

“Щедрий Пан” – бренд, який в моїй родині поважають і продукція якого подобається всім. Плодоовочеву консервацію цієї марки купую найчастіше, особливо, якщо продаються по акції – тоді купую про запас. Продукція гідна уваги!

Мардаренко Людмила Іванівна

Зазвичай шукаю на полицях магазинів товари відчизняного виробника. Приємно вразила ТМ “Щедрий Пан”! Завжди відмінна якість і прийнятна ціна.

Контакти

Україна, м. Херсон
вул. Тельмана, 2

Зворотній зв'язок