Про нас

Інгредієнти

– Гриби опеньки рижики мариновані ТМ “Щедрий Пан” … 360 гр

– Картопля відварна … 240 гр

– Яйця … 4 шт

– Шинка … 360 гр

– Йогурт … 180 гр

– Цибуля зелена

– Сіль, перець за смаком

Порцій – 6

Час приготування – 55 хв

1. Відварити картоплю в мундирі, яйця круто, остудити, очистити і нарізати невеликими акуратними кубиками.

2. Шинку ріжемо кубиками, пропорційно картоплі і яйцям.

3. На плоске блюдо викладаємо шар яєць, трохи солимо, поверх яєць робимо картопляний шар, солимо, поливаємо йогуртом, викладаємо шинку, також трохи поливаємо йогуртом, посипаємо рубаним зеленим луком.

4. Висипаємо в друшляк опеньки руді ТМ “Щедрий Пан”, даємо стекти рідині, потім викладаємо на салат, опеньки будуть останнім завершальним шаром і одночасно прикрасою.

Інгредієнти

– фарш яловичий … 500 г

– перець чилі … 1 шт

– томатна паста ТМ “Щедрий Пан” … 50 гр

– цибуля ріпчаста  … 1 шт

– томати у власному соку ТМ “Щедрий Пан” … 500 г

– черствий хліб … 100г

– яєчний жовток … 1 шт

– твердий сир … 50 г

– мускатний горіх … 1/2ч.л.

– олія соняшникова ТМ “Щедрий Пан” для обсмажування

– цедра одного лимона

– сіль, перець за смаком

– розмарин за смаком

Порцій – 6

Час приготування – 1 год 5 хв.

1. Очистіть і подрібніть цибулю. Видаліть з перцю чилі перегородки і насіння, наріжте дуже дрібно.

2. На розігріту сковороду налийте олію ТМ “Щедрий Пан” і обсмажте цибулю близько 10-15 хвилин до м’якості. Потім додайте томатну пасту ТМ “Щедрий Пан”,перець і помідори у власному соку ТМ “Щедрий Пан”. Приправте сіллю і перцем за смаком. Томити пів години.

3. Тим часом подрібніть черствий хліб в комбайні. Викладіть його в миску. Додайте фарш, мускатний горіх, лимонну цедру, жовток, сіль і перець за смаком, а також подрібнений розмарин. Добре все перемішайте. Сформуйте невеликі кульки.

4. Обсмажте мітболи в розігрітій олії ТМ “Щедрий Пан” протягом 3 хвилин – поки на них не з’явиться красива рум’яна скоринка. Потім перекладіть в томатний соус і тушкуйте на повільному вогні близько 45 хвилин.

Інгредієнти

– Консервований зелений горошок ТМ “Щедрий Пан” … 600 г

– Картопля … 5 шт.

– Цибуля ріпчаста … 3 шт.

– Вершки 10%-ві … 9 ст. л.

– Рослинна олія ТМ “Щедрий Пан” … 6 ст. л.

– Вершкове масло … 3 ст. л.

– Сіль, перець за смаком

Порцій – 6

Час приготування – 25 хв

1. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на соняшниковій олії ТМ “Щедрий Пан”

2. Картоплю нарізати на кубики і відварити до готовності.

3. У блендері подрібнити спочатку смажену цибулю і консервований горошок ТМ “Щедрий Пан”, потім додати відварну картоплю

4. Коли маса стане однорідною, треба поступово підмішувати туди вершки, поки не буде потрібної консистенції

5. Потім додати вершкове масло, посолити і поперчити

6. Можна прикрасити зеленню, збитими вершками і подавати з сухариками.

Дізнатися більше

Чому ми?

• З нами вигідно

Ми підтримуємо наших партнерів, гарантуючи якість і результат.

• З нами зручно

У нас індивідуальний підхід до кожного клієнта, гнучкі умови співпраці.

• З нами ефективно

Ми пропонуємо найефективніші рішення для просування товарів на ринку.

Тако з кукурудзою і квасолею

Томатне печиво

Фрiттата з зеленим горошком

Салат з маринованими опеньками

Мітболи в томатному соусі

Крем-суп із зеленого горошку

Вiдгуки

Про нас говорять
наші клієнти

Читати всі

Кушнір Олена Іванівна

“Щедрий Пан” – бренд, який в моїй родині поважають і продукція якого подобається всім. Плодоовочеву консервацію цієї марки купую найчастіше, особливо, якщо продаються по акції – тоді купую про запас. Продукція гідна уваги!

Мардаренко Людмила Іванівна

Зазвичай шукаю на полицях магазинів товари відчизняного виробника. Приємно вразила ТМ “Щедрий Пан”! Завжди відмінна якість і прийнятна ціна.

Контакти

Україна, м. Херсон
вул. Тельмана, 2

Зворотній зв'язок