
Інгредієнти
– Гриби опеньки рижики мариновані ТМ “Щедрий Пан” … 360 гр
– Картопля відварна … 240 гр
– Яйця … 4 шт
– Шинка … 360 гр
– Йогурт … 180 гр
– Цибуля зелена
– Сіль, перець за смаком
Порцій – 6
Час приготування – 55 хв
1. Відварити картоплю в мундирі, яйця круто, остудити, очистити і нарізати невеликими акуратними кубиками.
2. Шинку ріжемо кубиками, пропорційно картоплі і яйцям.
3. На плоске блюдо викладаємо шар яєць, трохи солимо, поверх яєць робимо картопляний шар, солимо, поливаємо йогуртом, викладаємо шинку, також трохи поливаємо йогуртом, посипаємо рубаним зеленим луком.
4. Висипаємо в друшляк опеньки руді ТМ “Щедрий Пан”, даємо стекти рідині, потім викладаємо на салат, опеньки будуть останнім завершальним шаром і одночасно прикрасою.

Інгредієнти
– фарш яловичий … 500 г
– перець чилі … 1 шт
– томатна паста ТМ “Щедрий Пан” … 50 гр
– цибуля ріпчаста … 1 шт
– томати у власному соку ТМ “Щедрий Пан” … 500 г
– черствий хліб … 100г
– яєчний жовток … 1 шт
– твердий сир … 50 г
– мускатний горіх … 1/2ч.л.
– олія соняшникова ТМ “Щедрий Пан” для обсмажування
– цедра одного лимона
– сіль, перець за смаком
– розмарин за смаком
Порцій – 6
Час приготування – 1 год 5 хв.
1. Очистіть і подрібніть цибулю. Видаліть з перцю чилі перегородки і насіння, наріжте дуже дрібно.
2. На розігріту сковороду налийте олію ТМ “Щедрий Пан” і обсмажте цибулю близько 10-15 хвилин до м’якості. Потім додайте томатну пасту ТМ “Щедрий Пан”,перець і помідори у власному соку ТМ “Щедрий Пан”. Приправте сіллю і перцем за смаком. Томити пів години.
3. Тим часом подрібніть черствий хліб в комбайні. Викладіть його в миску. Додайте фарш, мускатний горіх, лимонну цедру, жовток, сіль і перець за смаком, а також подрібнений розмарин. Добре все перемішайте. Сформуйте невеликі кульки.
4. Обсмажте мітболи в розігрітій олії ТМ “Щедрий Пан” протягом 3 хвилин – поки на них не з’явиться красива рум’яна скоринка. Потім перекладіть в томатний соус і тушкуйте на повільному вогні близько 45 хвилин.

Інгредієнти
– Консервований зелений горошок ТМ “Щедрий Пан” … 600 г
– Картопля … 5 шт.
– Цибуля ріпчаста … 3 шт.
– Вершки 10%-ві … 9 ст. л.
– Рослинна олія ТМ “Щедрий Пан” … 6 ст. л.
– Вершкове масло … 3 ст. л.
– Сіль, перець за смаком
Порцій – 6
Час приготування – 25 хв
1. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на соняшниковій олії ТМ “Щедрий Пан”
2. Картоплю нарізати на кубики і відварити до готовності.
3. У блендері подрібнити спочатку смажену цибулю і консервований горошок ТМ “Щедрий Пан”, потім додати відварну картоплю
4. Коли маса стане однорідною, треба поступово підмішувати туди вершки, поки не буде потрібної консистенції
5. Потім додати вершкове масло, посолити і поперчити
6. Можна прикрасити зеленню, збитими вершками і подавати з сухариками.